top of page

Gratis koncerter hos Vershuset

Vershuset byder i sammenhæng med Kulturnatten i Næstved den 7. oktober på to gratis koncerter, når Sahra da Silva og Creedence Clearwater Repeated entrer scenen.

Sahra da Silva
Københavnske Sahra da Silva har mere end et årti været en etableret del af den danske bluesscene. Hun har optrådt med et utal af danske soul og blues artister, heriblandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager, opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone m.fl. Hun har udgivet blues albummet #blueswoman (2020), som rummer en blanding af Sahra’s egne sange samt et par fortolkninger af gamle klassikere.

Sahra da Silva synger med en overbevisende autoritet, uanset om musikkens motor udgøres af klassisk soul, rå Chicagoblues, stemningsfuld gospel eller sofistikeret jazz.

Hun synger så ingen er i tvivl om, at sangen er vigtigere end sangerinden. Selvom hun befinder sig i et musikalsk område, der er kendt for at udklække divaer, vil den betegnelse næppe nogensinde passe hende. Dertil er hendes musikalske ydmyghed og indlevelse ganske enkelt for stor. Hun indtager scenen med både humor og indtagende outfits, men hun overtager den aldrig.


Creedence Clearwater Repeated
Oplev en lækker nostalgisk koncert med Creedence Clearwater Revival’s kæmpe hits fra 60’erne og 70’erne, når de bliver leveret af et band, der er tro mod originalerne. Sange som ”Bad Moon Rising”, ”Have You Ever Seen The Rain”, ”Down On The Corner” og ”Proud Mary”, der alle hører til blandt de helt store klassikere i rockhistorien, er bare nogle af de sange, der er på programmet, når Creedence Clearwater Repeated går på scenen og med stor respekt og kærlighed hylder det amerikanske rockband.

Dørene åbnes 19:00 – Koncertstart 19:30

Gratis Entré

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Foto: Sille Bovedt

Vershuset.jpg

Tidspunkt:
kl. 19.00 - 22.00

Sted:

Vershuset

Musikstalden, Grønnegade 10,

4700 Næstved

T

Arrangør: 

Vershuset

bottom of page